Rustig-aan

Heb je een minder goede conditie en wil je op een rustige en veilige manier werken aan je conditie en je gewicht? Dan is de Rustig-aan cursus iets voor jou! Als enige hardloopschool bieden wij de Rustig-aan training voor mensen die het hardlopen op een zeer rustige en veilige manier willen opbouwen. De Rustig-aan cursus is een Beginners cursus maar dan op een aangepast niveau. Aan het einde van de cursus kun je ongeveer 25 minuten onafgebroken hardlopen.

Met onze groepslessen en veel geprezen Podcast voor beginners kom je verder, weet je vol te houden en bereik je jouw doel gemakkelijk!

Fit en gezond door hardlopen

Je gaat beginnen met leren hardlopen. Tijdens de cursus zul je merken dat hardlopen leuk is. Al na enkele keren gaat je conditie met sprongen vooruit en je lichaam, maar ook je geest verandert positief. Hardlopen is dé activiteit om calorieën te verbranden, spierkracht en -massa te ontwikkelen. Dit helpt effectief bij het verlagen van je vetpercentage en je voelt je er fit bij. Je zult in de rustig-aan cursus merken dat je voedingsbehoefte verandert door hardlopen.

Inhoud van de cursus Rustig-aan

Tijdens de cursus train je onder begeleiding van een professionele trainer gedurende 13 of 15 weken elke week ca een uur! Daarnaast ontvang je een hardloopschema om alleen, of samen met je hardloopmaatjes (die je ongetwijfeld zult ontmoeten tijdens de cursus) te oefenen. De trainer zorgt ervoor dat iedereen meekomt, is zeer alert op blessures en geeft deskundig advies over voeding en een gezonde levensstijl. Of het nu jouw doel is om je conditie te verbeteren of om af te vallen: je streeft met elkaar naar het behalen van ca 25 minuten hardlopen en dat bindt!

Inhoud van de cursus Rustig-aan Vervolg

De Rustig-aan vervolgcursus is een vervolg op de Rustig-aan cursus en voor de Beginnerscursus die de overstap naar de half-gevorderden groep wat te groot is.
 Voor lopers die 20-30 min. aaneen kunnen hardlopen, maar moeite hebben om dit vol te houden.
In de Rustig-Aan vervolg groep ligt de nadruk op conditie verbetering doordat we op een lage intensiteit hardlopen. Aan het einde van de cursus kun je de 20-30 min. aaneen hardlopen makkelijker volhouden.

Waarom

 • Beginnen met hardlopen op een aangepast niveau
 • Conditie verbeteren
 • Afvallen
 • In je eigen tempo leren hardlopen
 • Persoonlijke aandacht en advies
 • Motivatie van lopen in een groep

Resultaat

 • Ongeveer 25 minuten aaneen hardlopen
 • In 13 of 15 weken 
 • ca 1 uur per week
 • €143,- of € 165,- afhankelijk van de duur van de cursus.

 

Startmomenten

 • Januari: 13 weken (€143,-)
 • April: 13 weken (€143,-)
 • September: 15 weken (€165,-)
 • Jaarkaart € 345,-

 

 

Jouw hardloop avontuur begint hier, meld je nu aan!

De Rustig-aan hardloopcursus wordt op verschillende locaties bij jou in de buurt gegeven en 
heeft drie startmomenten: in januari, april en september.

De Rustig-Aan cursus is reeds begonnen! Ontvang een reminder wanneer de nieuwe cursussen weer van start gaan in de week van 2 september.

De Rustig-Aan cursus is inmiddels van start! In april beginnen we weer met de nieuwe rustig aan cursussen. Wil je een reminder ontvangen wanneer de beginnerscursussen weer van start gaan? Meld je dan aan via onderstaande button en je ontvangt van ons een herinnering!

Heb je vragen over het niveau of een andere vraag? Neem contact op, we helpen je graag verder.

Heb je een specifieke vraag. Wil je iets weten over onze trainingen of het niveau? Of wil je persoonlijk advies over welke training het beste bij je past? Laat het ons weten via het contactformulier, we helpen je graag verder.

Onze cursussen

Rustig Aan vervolg