Loop 17 september mee met de Bolloop! Terug van weggeweest.

Terug van weggeweest! Na drie jaar uitstel mag 17 september dan eindelijk het startschot klinken voor de 26ste editie van de gezellige BOL-Loop. Elk jaar weer een vast onderdeel van de wijkdag Lunetten. We gaan terug naar 1995 waar Bewoners Overleg Lunetten, een stichting van actieve bewoners van de Utrechtse wijk Lunetten, het idee hadden om een wijkloop te organiseren. 

Nu 27 jaar later is de BOL-Loop een begrip geworden. Het mooie parcours met veel groen loopt van de Musketon via Treek en de Koppeldijk langs de kuil in park de Koppel. Dan via het pad langs het inundatiekanaal en de Oude Liesbosweg langs de forten. Na het Ravelijnpad, de Engelsmanplaat, een stukje van de Wadden, de Brennerbaan en de oversteek van de Brennerbaan ter hoogte van Aristo volgt het laatste stuk langs de Hondsrug. 

Dit jaar zijn er weer drie onderdelen: De leuke kinderloop (1km) voor de kleine marathonlopers in de dop. En de 5 en 10 kilometer loop. De startschot is om 13.00 uur en de start is naast de Musketon (Hondsrug 19)!

Leuk loopje voor onze leden in Utrecht!

De BOL-Loop is een perfecte loop voor onze hardloopgroepen in Utrecht! Dus trainers, trommel jullie lopers op en nodig ze uit voor deze gezellige loop op 17 september.

Inschrijven

Inschrijven is uiteraard nog mogelijk en ook op de dag zelf is het mogelijk om je in te schrijven. Loop je ook gezellig mee? Inschrijven kan hier en kosten voor inschrijving is € 3,00. Inschrijving op de dag zelf is € 5,00.


Bolloop-route

Blog Categorie
logo

Hardlopen met een groep heeft mij net dat duwtje gegeven

Eline: "Na 500 meter hardlopen was ik al buiten adem of moest ik tussen het hardlopen door pauzes nemen.. Nu loop ik aan één stuk 30 minuten zonder te stoppen!"

Loopanalyse

Een loopanalyse is een uitstekende manier om efficiënter te leren hardlopen.

Hardloopschema’s

Wil je rustig aan beginnen met hardlopen? We helpen je graag op weg met een schema voor 5 weken.