Hardlopen & Yoga

Ben je op zoek naar een manier om actief te leren ontspannen? Dan is hardlopen & yoga iets voor jou. In deze cursus wordt hardlopen afgewisseld met yogaoefeningen.

Fit en gezond met Hardlopen & Yoga

Ben je op zoek naar een manier om actief te leren ontspannen? Dan is hardlopen & yoga iets voor jou. In deze cursus wordt hardlopen afgewisseld met yogaoefeningen. Door ‘inspanning’ af te wisselen met ‘ontspanning’/ ademhalingsoefeningen / rustmomenten, leer je je lichaam weer in balans te brengen. Je bent je beter bewust van de stress signalen van je lichaam maar ook bewust van hoe een ontspannen lichaam voelt. Deze cursus is zeer geschikt voor als je stress ervaart in je dagelijks leven en handvaten zoekt naar een beter evenwicht. Loopervaring is niet nodig en geschikt voor wie weinig conditie heeft en op een rustige tempo wil trainen. Onder begeleiding van een professionele trainer werk je aan je conditie en aan je herstelvermogen.

Waarom

conditie verbeteren leren ontspannen je eigen tempo leren herkennen persoonlijke aandacht en deskundig advies motivatie en gezelligheid van een groep lopen afgewisseld met yogaoefeningen

Resultaat

  • balans in- & ontspanning
  • duur 13 of 15 weken 
  • ca 1 uur per week
  • €130,- of € 150,- 

Startmomenten

  • Januari: 13 weken (€130,-)
  • April: 13 weken (€130,-)
  • September: 15 weken (€150,-)
  • Jaarkaart € 330,-

Hervind jouw balans en begin hier!

De Hardlopen & Yoga cursus wordt op beperkte locaties gegeven en 
heeft drie startmomenten: in januari, april en september.

Wil je ook beginnen met Hardlopen & Yoga?

De volgende cursussen starten in de week van maandag 10 januari. Blijf op de hoogte en ontvang een reminder wanneer het rooster voor het nieuwe seizoen online staat. Het rooster voor de hardloopcursussen komt enkele weken voor de start van een nieuwe periode online! Wil je van ons een reminder ontvangen wanneer de inschrijvingen voor volgend seizoen geopend zijn? Klik dan op onderstaande button en wij brengen je op de hoogte.

Onze cursussen

Hardlopen & Yoga

logo

Running Bootcamp is echt super leuk!

Claire over Running Bootcamp: “Running Bootcamp is super leuk! Tussen het hardlopen door werken aan je spierkracht!! Heerlijk na een stressvolle dag op werk.”

Loopanalyse

Een loopanalyse is een uitstekende manier om efficiënter te leren hardlopen.

Hardloopschema’s

Wil je rustig aan beginnen met hardlopen? We helpen je graag op weg met een schema voor 5 weken.