Powerwalk

Wil je intensief bewegen, maar niet hardlopen, doe dan mee aan onze Powerwalk training! Tijdens de training doen we, naast stevig wandelen, oefeningen voor kracht en lenigheid.

Powerwalk is zeer geschikt voor mensen die al regelmatig bewegen, maar dat willen uitbreiden en voor lopers die herstellende zijn van een (hardloop-)blessure. Als je wilt meedoen: we gaan ervan uit dat 30-45 minuten wandelen geen probleem voor je is.

Onder begeleiding van gediplomeerde trainers wordt sportief wandelen afgewisseld met oefeningen die de core-stability verbeteren. Powerwalk is geen hardlopen, toch verbrand je met een uur stevig wandelen veel calorieën. Je traint alle spiergroepen en je blijft blessurevrij!

Buiten in de natuur in een kleine groep werken aan je conditie en wandeltechniek?
Powerwalk met ons mee!

Fit en gezond met Powerwalk

Dat regelmatig bewegen gezond voor je is, dat wist je al. De makkelijkste manier om daar aan te voldoen is door regelmatig te gaan wandelen. Bij We Run The City, hebben wij de Powerwalk training ontwikkeld. Deze training is ontwikkeld voor mensen die niet willen (of kunnen) hardlopen en/of een hoge schokbelasting willen vermijden maar wel een goede work-out wensen. Met Powerwalk train je voornamelijk in de vetverbrandingszone wat een gunstige ondersteuning is bij het afvallen. Buiten lekker actief zijn zal je weerstand en conditie ten goede doen. Powerwalk bestaat uit groepen van max. 16 mensen waar je elke keer met plezier naar uit zult kijken.

Voor als je wel lekker sportief bezig wilt zijn maar hardlopen niet bij je past. Het is geschikt voor iedereen die meer wil gaan bewegen, ongeacht leeftijd, gewicht of conditie.

Inhoud van de Powerwalk cursus

We beginnen de training met inlopen, waarna we spierversterkende oefeningen doen om verschillende spiergroepen in benen, armen, buik en rug te trainen. Daarna gaan we een stuk wandelen we in diverse tempo’s. Daarbij let de trainer goed op je houding. We sluiten de training af met een cooling-down. De Powerwalk training duurt ongeveer 60 minuten.

Afhankelijk van de locatie, seizoen en groepsanimo wordt er gevarieerd in vertrekpunten voor meer afwisseling en het verkennen van nieuwe omgevingen.

Waarom

 • Laagdrempelig
 • Sportief en gezond bewegen
 • Gezelligheid van een groep
 • Professionele begeleiding

Resultaat

 • Energiek wandelen
 • Duur 13 of 15 weken 
 • Ca. 1 uur per week
 • €143,- of € 165,- 

 

Startmomenten

 • Januari: 13 weken (€143,-)
 • April: 13 weken (€143,-)
 • September: 15 weken (€165,-)
 • Jaarkaart € 345,-

Lekker bewegen, begin vandaag met Powerwalk!

Schrijf je in! De ‘Powerwalk’ cursus wordt op beperkte locaties gegeven en 
heeft drie startmomenten: in januari, april en september.

Train gezellig mee met de Powerwalk groep! Meld je aan en train direct mee met een Powerwalk groep bij jou in de buurt.

Bij Powerwalk is het mogelijk om elk gewenst moment in te stromen. Je kunt dus direct bij ons beginnen! Schrijf je in voor een van de Powerwalk cursussen hieronder of laat via het contactformulier weten bij welke groep je wilt aansluiten, wat je ervaring en niveau is, of eventueel andere belangrijke informatie en wij kijken graag samen met jou naar een passende training. We hanteren dan een gereduceerd tarief.

Wil je starten met de nieuwe cursussen? Ontvang een reminder wanneer we weer van start gaan in de week van 2 september!

Heb je vragen over Powerwalk of een andere vraag? Neem contact op, we helpen je graag verder.

Heb je een specifieke vraag. Wil je iets weten over onze Powerwalk trainingen of het niveau? Of wil je persoonlijk advies over welke training het beste bij je past? Laat het ons weten via het contactformulier, we helpen je graag verder.

Onze cursussen

Powerwalk