Hardlopen & Yoga

Ben je op zoek naar een manier om actief te leren ontspannen? Dan is hardlopen & yoga iets voor jou. In deze cursus wordt hardlopen afgewisseld met yogaoefeningen.

Fit en gezond met Hardlopen & Yoga

Ben je op zoek naar een manier om actief te leren ontspannen? Dan is hardlopen & yoga iets voor jou. In deze cursus wordt hardlopen afgewisseld met yogaoefeningen. Door ‘inspanning’ af te wisselen met ‘ontspanning’/ ademhalingsoefeningen / rustmomenten, leer je je lichaam weer in balans te brengen. Je bent je beter bewust van de stress signalen van je lichaam maar ook bewust van hoe een ontspannen lichaam voelt. Deze cursus is zeer geschikt voor als je stress ervaart in je dagelijks leven en handvaten zoekt naar een beter evenwicht. Loopervaring is niet nodig en geschikt voor wie weinig conditie heeft en op een rustige tempo wil trainen. Onder begeleiding van een professionele trainer werk je aan je conditie en aan je herstelvermogen.

Waarom

conditie verbeteren leren ontspannen je eigen tempo leren herkennen persoonlijke aandacht en deskundig advies motivatie en gezelligheid van een groep lopen afgewisseld met yogaoefeningen

Resultaat

  • balans in- & ontspanning
  • duur 13 of 15 weken 
  • ca 1 uur per week
  • €130,- of € 150,- 

Startmomenten

  • Januari: 13 weken (€130,-)
  • April: 13 weken (€130,-)
  • September: 15 weken (€150,-)
  • Jaarkaart € 330,-

Hervind jouw balans en begin hier!

De hardlopen-yoga cursus wordt op beperkte locaties gegeven en 
heeft drie startmomenten: in januari, april en september.

Onze cursussen

Hardlopen & Yoga

logo

Met de jaarkaart kan ik zo’n 2 tot 3 keer per week meetrainen

Arij: “Begonnen met hardlopen op mijn 20ste. Ik deed veel mee aan wedstrijden. Inmiddels is mijn belangrijkste doel om fit en in beweging te blijven. Met de jaarkaart kan ik zo’n 2 tot 3 keer per week meetrainen. Soms doe ik mee met Running Bootcamp”.

Loopanalyse

Een loopanalyse is een uitstekende manier om efficiënter te leren hardlopen.

Hardloopschema’s

Wil je rustig aan beginnen met hardlopen? We helpen je graag op weg met een schema voor 5 weken.