Anton Costeris

Mijn naam is Anton Costeris. Ik ben in 1982 geboren te Heerenveen. Samen met mijn vrouw heb ik 2 kinderen. Een jongetje van 7 jaar en een meisje van 4 jaar. Samen wonen we in het mooie Amsterdam. Sinds november vorig jaar ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan bij Wijtman Sport in Leidsche Rijn. Hiervoor heb ik ook jaren gewerkt voor Asics en Intersport. 
Van kleins af aan loop ik al hard. In plaats van op de fiets naar school, ging ik altijd hardlopend. Dit trigger de mij om me op te geven bij atletiekvereniging Start 78 in Wolvega. Hier bleek dat ik niet het aller grootste talent was; met heel veel plezier en doorzettingsvermogen heb ik toch mooie resultaten gelopen. Waaronder het winnen van de marathon van Utrecht in 2016.
Sinds mijn 17de kreeg ik de diagnose Diabetes. Ik kampte al maanden met verschillende klachten. Na mij diagnose kreeg ik veel rust in mijn lichaam. Mijn presentaties verbeterde in korte tijd naar weer een zeer acceptabel niveau. Na veel uitproberen in verschillende doseringen ben in nu heel comfortabel met mijn Diabetes. Om tijdens mijn trainingen en wedstrijden voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen word ik sinds maart dit jaar gesponsord door het bedrijf Torq. Torq is gespecialiseerd in diabetes gel en voedingsrepen.  


Al enige jaren geef ik looptrainingen aan atleten rond mijn niveau in Amsterdam. Hier maak ik voor elke week andere schema’s om het plezier hoog te houden. Van interval tot duurlooptrainingen. Ik heb mij aangemeld als looptrainer omdat ik het heel leuk vind om andere hardlopers te helpen hun doelen te bereiken. Met mijn ervaring van vele trainers die mij getraind hebben en het doen van de cursus looptrainer 3 heb ik nu veel kennis in huis. Met mijn kennis hoop ik de atleten te kunnen helpen met hun eigen inzet en de vele valkuilen die er zijn te ondersteunen met ieder zijn eigen doelen en mogelijkheden. 

Rooster

logo

Gezellig, uitdagend en dichtbij!

Sjoerd: “Ik ben verhuisd naar Utrecht en was op zoek naar een hardloopvereniging in de buurt. Hardlopen Utrecht is precies waar ik naar op zoek was. Gezellig, uitdagend en dichtbij! Het sociale aspect speelt ook een belangrijke rol.”

Loopanalyse

Een loopanalyse is een uitstekende manier om efficiënter te leren hardlopen.

Hardloopschema’s

Wil je rustig aan beginnen met hardlopen? We helpen je graag op weg met een schema voor 5 weken.